akcijas un atlaides

Īpaši piedāvājumi
implantācijai, breketēm,
balināšanai un citiem

Zobārstniecības klīnika Rīgā

1992 gada 13. janvārītika izveidota viena no pirmajām privātās zobārstniecības praksēm Latvijā, SIA «Valis». Turpmākos gadus Latvijā attīstoties zobārstniecībai, mūsu klīnikas stomatologi nonāk pie secinājuma, ka vispiemērotākais veids saskanīgām attiecībām ar pacientu, ir vienmēr sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus. Ar lepnumu varam teikt, ka šodien SIA «Valis» zobārstniecībā ir sapulcēti savas jomas labākie profesionāļi, ka klīnika tiek aprīkota mūsdienīgi un ar modernākajām tehnoloģijām, pilnībā atbilstošām Eiropas Stomatoloģiskās klīnikas prasībām.

Rīga Valdeķu iela 25

Tālrunis

+37129427198

Katru dienu

8.00-20.00

Valdeķu iela 25

Rīga Brīvības iela 167

Tālrunis

+37129480944

Katru dienu

08:00 - 20:00

Brīvības iela 167

Pakalpojumi

  • Zobu higiēna
  • Zobu ārstēšana
  • Endodontija
  • Estētiskā zobārstniecība
  • Periodontoloģija
  • Zobu protēzešana

Zobu higiēna

Zobu higiēna

Katram ir jāapzinās mutes dobuma higiēnas svarīgums, proti, regulāra zobu tīrīšana, diegošana un mutes skalošana, tādējādi nodrošinot zobu aplikuma daudzuma samazināšanos un novēršot zobakmens veidošanās risku, bet tomēr iepriekšminētās higiēnas procedūras nespēj nodrošināt pilnīgu piekļuvi visām zoba virsmām. Šī iemesla dēļ, neskatoties uz regulāru zobu tīrīšanu mājas apstākļos, ir ieteicams apmeklēt zobu higiēnistu vismaz 2 reizes gadā. Svarīgi konsultēties ar zobārstu vai higiēnistu par pareizu kopšanas līdzekļu izvēli – zobu pastu, skalošanas līdzekļiem, zobu birsti, zobu diegu – lai sasniegtu maksimālu efektu.

Lasīt vairāk

Zobu ārstēšana

Zobu ārstēšana

Terapeitiskā zobu ārstēšana ir visbiežākais pakalpojumu veids zobu veselības nodrošināšanai un ārstēšanai. Terapeitiskā zobārstniecība ne tikai palīdz izvairīties no esošajām problēmām, bet arī novērst smagākus iznākumus. Mūsdienās ir pieejams plašs plombējamo materiālu klāsts, un  atkarībā no kavitātes formas, lieluma un lokalizācijas, ārsts var izvēlēties vispiemērotāko.

Lasīt vairāk

Endodontija

Endodontija

Dažreiz cilvēkam ir jāizvēlas starp zoba ekstrakciju (izraušanu) vai tā saglabāšanu pateicoties zoba kanālu apstrādei un pildīšanai, saglabājot tā funkciju un estētiku vairāku gadu garumā.

Endodontija veic sakņu kanālu slimību diagnostiku un ārstēšanu. Mūsu iestāde ir aprīkota ar digitālo rentgenoloģisko aparatūru, mūsdienīgiem instrumentiem un augstas kvalitātes materiāliem.

Lasīt vairāk

Estētiskā zobārstniecība

Estētiskā zobārstniecība

Iedzimto vai iegūto defektu dēļ zobi var izskatīties slikti, kas ietekmē smaida estētiku. Tas, savukārt, neļauj cilvēkam izskatīties labi, nekautrējoties komunicēt, jo skaists smaids vienmēr piesaista un rada patīkamu iespaidu par cilvēku.

Lasīt vairāk

Periodontoloģija

Periodontoloģija

Periodontoloģija ir zobārstniecības nozare, kura nodarbojas ar smaganu un periodonta audu (audi, kuri savieno zobu ar smaganām un kaula ligzdiņu) patoloģiju ārstēšanu. Problēmas, kuras pēta šī nozare, ir cieši saistītas ar orālo patoloģisko mikrofloru, un  visizplatītākā pazīme tam ir smaganu asiņošana. Daudzi no mums ir ar to saskārušies –  tīrot zobus vai iekožoties  ābolā. Tāpat kā pārējās zobārstniecības jomas, arī  periodontoloģija ir cieši saistīta arī ar estētisku nepilnvērtību izlabošanu. Smaganu recesija (zobu pagarināšanās), kam seko zobu kakliņu atsegšanās; smaganu hipertrofija, kad smagana kļūst tūskaina, aizsedzot daļu zoba kroņa.

Lasīt vairāk

Zobu protēzešana

Zobu protēzešana

Zobu protēzes mākslīgas detaļas, kuru uzdevums ir novērst zobu kroņu defektus, kā arī daļēji vai pilnīgi aizstāt zobus. Ja zaudēti vairāki vai visi zobi un ja tie nav laikus protežēti, var rasties pārmaiņas apakšžokļa locītavās un deformēties žokļi. Pieaugušiem cilvēka žokļa deformēšanās un manāma palikušo zobu pārvietošanās zobu rindu defektu virzienā noris lēnāk (parasti pēc vairākiem gadiem), bērniem šie procesi ir daudz ātrāki. Dažreiz arī bērniem izgatavo speciālas zobu protēzes, kas aizstāj zaudētus pastāvīgos vai piena zobus, novērš žokļu deformāciju un saglabā vietu pastāvīgajiem zobiem, kas vēl nav izšķīlušies.

Lasīt vairāk

Rīga Valdeķu iela 25

Tālrunis

+37129427198

Katru dienu

8.00-20.00

Rekvizīti

Adrese: Rīga, Valdeķu iela 25, LV-1004

Nosaukums: SIA VALIS Zobārstniecība

Reģistrācijas numurs: 40103478291

Ārstniecības iestādes kods: 010001542